Dreptul de retragere/retur se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile, conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".


Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul (vanzatorul) cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail contact@kit-auto.ro

- Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

- Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi, ne rezervam dreptul de a retine o taxa pentru readucerea la stadiul initial sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca "piesa resigilata".

Piesele se returneaza prin curierat rapid numai dupa ce in prealabil Vanzatorul a fost anuntat de catre Cumparator de intentia de returnare a produsului/produselor. Piesele vor fi returnate in ambalajul original si se va evita aplicarea etichetelor direct pe ambalajul original(etichete, AWB, banda adeziva etc), in caz contrar ne rezervam dreptul de a retine o taxa de resigilare comunicata ulterior Cumparatorului.